vineri, 7 februarie 2014

Pui shanghai reteta proprie

     Bunaaa!

    Azi vreau sa va arat o reteta usoara care tot asteapta sa fie postata de cateva luni bune, mai precis de anu trecut din vara :)) pozele erau pregatite, editate, doar textul astepta sa fie scris. Cum minunea nu s-a intamplat (ca el sa se scrie singur), am decis ca in seara asta sa ma apuc de tastat. Sa vedem despre ce e vorba: pui shanghai.


       Ingrediente:

  - un piept de pui mare
  - condimente: sare, piper negru, boia dulce si iute, praf de usturoi, curry
  - susan
  - 2 oua

        Mod de preparare:

     Se curata de pielite pieptul de pui si se portioneaza in fasii lungi ca in imaginile de mai jos.
     Peste fasiile de piept de pui presaram condimentele.




     Se amesteca fasiile intre ele pentru a fi uniform condimentate.

 
       Intr-un bol se bat ouale, adaugand un praf de sare si piper. Trecem bucatelele de piept de pui prin ou si apoi prin susan.



     Se pun in tigaie la foc mic pana capata o culoare aurie.

      Pofta buna!


     O reteta simpla, dar rezultatul e unul foarte gustos. 
    Ati incercat sa faceti acasa pui shanghai sau va doriti sa incercati pe viitor? :)