joi, 3 octombrie 2013

Oferte Yves Rocher octombrie 2013



     Fetelor, iata ca a mai trecut o luna. Suntem in octombrie, ceea ce inseamna ca Yves Rocher au pregatit pentru noi oferte noi. Haideti sa vedem despre ce e vorba, bine? :)

      Incep cu gelurile de dus, ca ele sunt favoritele mele, hihi. Avem de ales intre 2 seturi exotice, asa cum le-au numit cei de la Yves Rocher. Setul contine un gel de dus la 400 ml si un gel sampon pentru par si corp 200 ml, pret 25 lei.


     O oferta tentanta, zic eu, ar fi urmatoarea...dintr-o lista cu produse cu preturi cuprinse intre 22 si 32 lei, ne alegem 3 produse pentru care platim 60 lei si mai primim si o trusa pentru cosmetice. Aici puteti vedea produsele care intra in aceasta oferta.


     Diverse produse de ingrijire cu preturi incepand de la 8,9 lei...aruncati o privire aici, puteti gasi gel de dus cu miere bio (8,9 lei), gel antibacterian Sos maini curate (9,9 lei), balsam pentru buze, etc...


     Avem 50% reducere pentru un produs, reducerea aplicandu-se la cel mai scump produs din cos, cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata.


    Produse pentru ingrijirea tenulu sunt reduse cu pana la 30%, aici.


     Un set cu 5 mini-oje la 39 lei (ojele sunt chiar foarte mini, doar 3 ml)...


     Siii...ceea ce ne atrage cel mai mult...surprizele :)

     Pentru o comanda de minin 39 lei primim cadou, la alegere:
- O surpriza in valoare de 45 RON;
- Set Mini Elixir 7.9;
- UnPledul calduros cu dimensiunile 140x120 cm.



     Iar daca produsele puse in cos depasesc suma de 99 lei, primim cadou apa de parfum Iris Noir Secrets d'Essence, iar cheltuielile de expeditie sunt suportate de ei.


Ce ziceti? Va tenteaza ceva din ofertele de luna aceasta de la Yves Rocher?

Pupiiiici!

1 comentarii:

sunt tentante :) dar altadata :D

Trimiteți un comentariu