duminică, 28 iulie 2013

Jurnalul lui Croco - episodul 4

    Cum trece timpul, deja s-au dus 4 saptamani de cand Croco e aici. Nici nu-mi vine sa cred! Croco e din ce in ce mai dragut si mai apropiat de noi, uneori chiar foarte enervant. Il lasam mai toata ziua in camera cu noi si o clipa nu ne lasa in pace :)) Daca mancam, e si el prezent! Intr-una din zile s-a pus cu labutele pe o felie unsa cu unt, iar apoi a zburat pe capul bunicii mele. Va inchipuiti cum arata parul ei :)) De atunci am decis sa nu-l mai lasam afara cand mancam, ca mereu e pe masa pe la mancare. Daca mancam o supa sau ceva lichid, sunt sigura ca ar vrea sa inoate in ea! Si il urmarim, cand intra in colivie sa manance seminte, ii inchid portita. Dupa aceea ne putem pune si noi la masa sa mancam in liniste, dar cand vede ca aducem mancarea incepe sa ciripeasca de ciuda ca nu poate sa vina si el pe masa. Daca vreau sa-mi fac unghiutele, il urmaresc din nou sa intre in colivie si sa ii inchid portita, ca n-as vrea sa-si faca si el gherutele :))
     Sta mai mereu pe capul nostru sau pe umar. Pe umarul meu sta minute in sir ca sa-mi ciuguleasca lantisorul. La inceput imi faceam griji ca poate sa-l rupa pentru ca e subtirel, dar deocamdata nu s-a intamplat asta. In schimb, ieri am tras o sperietura groaznica. Statea pe umarul meu si ciugulea ca de obicei lantisorul. La un moment dat il vad ca se zbate si fug repede sa iau o oglinda sa vad ce s-a intamplat, gandindu-ma ca s-a prins in lantisor. Da, exact asta a facut! Nu-mi dadeam seama cum s-a blocat in el, era prins si cu un piciorus, pe care l-am scos in cateva clipe. Am vazut ca in continuare era prizonier si se zbatea tare, l-am prins in mana sa stea linistit si am strigat dupa ajutoarea. Mi s-a scos lantisorul care era prins in jurul gatului lui, dar nu observasem ca era prins asa din cauza penelor. Dupa aceea l-am despartit de lantisor si l-am bagat in colivie. Pfuuu, ce sperietura mi-am putut lua cu micutul meu perus.
     Tot va ziceam eu ca sta pe umarul nostru, va arat si niste poze. Intr-una din seri am facut o mica sedinta foto ;;) Vedeta din poze e Croco, deci nu va speriati de fata mea, sunt nemachiata (oricum in general nu ma prea machiez), ciufulita si toate cele. Nu era programat sa fac poze, mi-a venit mie ideea asa dintr-o data. Am zis sa vi le arat si voua:

Aici se lingusea pe langa mine...sau se scarpina, nu stiu sigur :))
Ne aranjam inainte de poza ca asa e frumos, nu?
 
  Dupa poza asta a urmat o ciupitura...de ochi. Asa face dragutul de el mai nou, e un perus foarte simpatic, dar uneori ne ciupeste. Pe mine m-a prins de cateva ori de o alunita de pe gat, atunci cand era ocupat sa cerceteze lantisorul.

Mai si ciripim putin...

    In poze se poate observa lantisorul care are o mare atractie pentru perusul meu, asta pana s-a prins in el. De atunci nu il mai port, e primit de la niste prietene de ziua mea...
    Ce mai face Croco? Ei bine, perusul meu nebunel mereu trebuie sa-si bage nasul (ciocul) peste tot. Daca sta pe umarul meu si vreau sa beau niste apa, el e prezent pe pahar sau sticla. Daca ridic un pix in mana, se cocoata si pe pix :)) Cand faceam poze cu el, in unele ma trezeam singura, el dorea sa fie fotograf si se punea pe aparatul foto.

Cam atat pentru azi despre Croco, nu vreau nici sa va plictisesc cu o postare foarte lunga. 

Sper va v-a placut episodul de azi, noi va pupam ca de obicei!

28 comentarii:

Te-am prins! Intai ma iau de tine si apoi de Croco! Cand am vazut pozele, prima impresie! "Uite-o pe Carla cu parul nuantat!" :D Asta ca tot nu te-am vazut deloc. Cat despre Croco, se vede ca e zurliu. Bine ca nu ti-a rupt lantisorul. La capitolul mancare, cand am avut si eu perus ca tine, al meu a intrat in bolul de inghetata. Facusem cupele si trebuia sa le bag la congelator. Zbura prin bucatarie si fix in chiuveta a aterizat, in castronul pus la spalat. :)) Iti inchipui ce era pe el... In prima poza si a 3-a, e asa dragut. Zici ca te pupa :*

Ohh ce frumos :* sa te bucuri de el :) eu am avut 2 perusi cand eram micuta si nu am știut sa ii îngrijesc prea bine :( unul a fugit din colivie si după celălalt a murit de tristete cred :((

Iai,nu-mi vine sa cred cat e de dragut si cat de mult v-ati imprietenit atat de repede:D Vreau si euuuu:D

simpatic mai este Croco! si neastamparat! Iar tu ai iesit foarte bine in poze :D
Va pup pe amandoi :d

E cam nastrusnic Croco , iar tu ai iesit foarte bine in poze ,adica amandoi .
Te pup

al meu s-a bagat cu cracii in supa fierbinte, s-a speriat, a zburat in colivie si a inchis portita dupa el :)).


ai grija ca poate ciupi chiar tare. al meu a reusit sa perforeze o buza (cred ca vroia sa vada un piercing) si "rautatea" asta l-a tinut vreo 4 ani, dupa ce s-a maturizat, cand vroia sa atraga atentia ca-l deranjeaza ceva, numai se facea ca ciupeste :))


ce alintat e el, dragutzul!!

Cat de dragut eeee!
Cred ca ma mobilizez si eu si incerc sa o educ pe Bebis a mea. ;))
Felicitari! Ai realizat foarte multe succese intr-o singura luna.
Pupici

ooooo cat e de dragut :) si cum se da pe langa tine, e asa afectos e frumos :)

Ce adorabil si jucaus e el :) , si ati iesit foarte bine in poze amandoi ;)

Sa stii ca s-a mai dus din culoarea :))
La cat ma faci pe mine zurlie, normal ca tre sa fie si Croco la fel =))))

Perusii astia sunt tare curiosi, le place sa-si bage cioculetul peste tot, sa ne controleze mancarica. Eu deocamdata il las doar in camera, cine stie ce s-ar intampla de ar ajunge in bucatarie, ravagii ar face :))))

Imi pare foarte rau pentru perusii tai :( de ce nu incerci sa iti iei unul acum?

Daaa, s-a lipit de noi mai ceva ca lipiciul :)))) Si a trecut abia o luna, cine stie cate mai urmeaza sa ne faca micutul

Croco neastamparat, bine i-ai zis-o :) acum e cumintel, face nany

Multumim mult, Mada :*

Vai saracu! Tocmai in supa fierbinte, pffuu :D sigur ar face la fel si Croco, de asta nu il las cand mancam. Smecher tare al tau, si-a si inchis portita dupa el, sa nu cumva sa vina supa fierbinte dupa el :)))
Sper sa-i treaca treaba cu ciupitul...sau macar sa nu ma ciupeasca tocmai de alunite, mi-e frica sa nu le rupa.

Hmmm, cine e Bebis? :D
Ne-am apropiat mult doar intr-o luna, nici nu-mi vine sa cred :) te pup!

E un dulceee :X:X il ador!!

Atatea nebunii face, ne distram de el toata ziua :))

Este papagalul meu salbatic - agapornis. :)))
Pupici

Din ala cu ochisori ca de jucarieeeee? :X Ce dragut :) dar de ce e salbatic?

Ce simpatic e :)
Am avut si eu unul, aproape la fel in privinta culorilor. Din pacate, a murit. Posibil sa il fi cumparat direct bolnavior, nu stiu. Am avut mare grija de el, dar nu a fost de ajuns.

Acum mi-as dori altul, mai ales cand ii vad asa jucausi... are si o prietena de-a mea, il pune si pe bicicleta si il plimba :))
Sa te bucuri cat mai mult timp de el!

Acum....ce sa mai spun? Amandoi sunteti frumosi:)!

Eu iti recomand sa-ti mai iei unul, dar ai grija de unde :) eu l-am luat direct de la un ingrijitor. E tare placut sa ai un perus, il iubesc la nebunie, ne face zilele mult mai frumoase :X

Hihihii, multumim, te pupam :*:*

:)) Ce dragutzz..Eu ma chinui de ceva timp sa ii fac poze la al meu dar nu reusesc.Cand vede aparatul zboara :)). Am incercat sa il inregistrez cand zice tup tup tup dar cand pun telefonul langa el, parca stie, si nu mai zice nimic :))

Si pe mine ma mai pacaleste uneori cand ii fac poza ;))) ma trezesc cu el ca se cocoata pe aparat! Ma amuza foarte tare :)))

Hmmm...al meu e luat de pui, avea 2 luni si un pic :D probabil de asta s-a atasat mai repede, plus ca petrec foarte mult timp cu el :)

e un scumpik la fel cum esti si tu :)

Trimiteți un comentariu