duminică, 1 septembrie 2013

Spray de corp si gel de dus Avon naturals cu rodie si mango review

     Azi vreau sa va povestesc despre doua produse pe care le folosesc de aproape jumatate de an. Intr-o postare de prin luna martie (aceasta) va aratam ca printre altele mi-am luat si setul cu rodie si mango de la Avon care contine spray de corp, gel de dus si lotiune de corp. Lotiunea de corp nu prea am folosit-o (nu prea folosesc in general lotiuni de corp), deci va voi vorbi doar despre primele doua.


     Gelul de dus hidratant cu extracte de rodie si mango Avon naturals
  "Formulat cu extracte de rodie si mango. Lasa pielea curata si improspatata".
     Am eu o obsesie pentru rodie, cand vad pe un produs ca scrie rodie, imediat imi sclipesc ochii :)) nu m-am putut abtine sa nu-mi iau si geluri de dus cu rodie. Pana acum am mai avut unul cu rodie de la Palmolive (v-am scris despre el aici) si inca unul de la Yves Rocher (pe asta inca il folosesc, mai am putin). Dintre cele 3 incercate si folosite, cel mai mult imi place acesta de la Avon. Are si extract de mango in compozitie, iar mirosul este mai dulce si foarte placut. Am folosit doar jumatate din el deoarece am inceput sa dezvolt o mica obsesie pentru geluri de dus si am tot adunat mai multe sticlute si le folosesc pe rand. Curata bine, face spuma suficienta. Ce-mi mai place la el este recipientul dintr-un plastic si capacul cu care nu ma chinui sa il desfac, cum se intampla cu gelurile de dus de la Yves Rocher, imi plac gelurile de dus, dar capacele lor ma omoara! :))
   Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
   Cantitate: 200 ml.
   Pret: in jur de 10 lei, depinde de oferta.

    Spray de corp racoritor cu extracte de rodie si mango Avon naturals
  Probabil ati observat ca nu v-am spus cat persista mirosul la gelul de dus, asta e din cauza ca nu prea urmaresc acest aspect, dar si pentru ca de fiecare data dupa dus foloseam si spray-ul de corp. La inceput foloseam spray-ul de corp doar cand foloseam si gelul de dus cu rodie si mango, nu-l foloseam dupa alte geluri de dus. De cand a venit vara, lucrurile s-au schimbat. Acum ma bucur de el aproape mereu, indiferent cu ce gel de dus ma spal. Fiind cald, spray-ul de corp e racoritor si ma face sa ma simt ca in al noualea cer din doua motive. In primul rand mirosul, pe care il iubesc, in al doilea rand...ma racoreste. Singurul minus e faptul ca mirosul nu prea persista, dar pentru mine nu e o problema atat de mare. Cel mai mult il folosesc seara, va dati seama ca nu ma trezesc noaptea ca sa il miros, deci chiar nu ma efecteaza ca nu persista. E spornic, nu se consuma repede. Ori am fost eu economica...ideea e ca n-am ajuns nici la jumatatea sticlutei :D
    Valabilitate: 12 luni de la deschidere.
    Cantitate: 125 ml (dar am vazut ca mai nou se sunt ambalate in sticlute de 100 ml).
    Pret: in jur de 10 lei, la fel, in functie de oferta pe care o gasiti.
    Le-as recumpara? Da, da, da!!

    In concluzie, gelul de dus si spray-ul de corp sunt doua dintre produsele mele preferate. Mi-ar placea sa incerc si alte arome, macar pepene verde. Voua ce geluri de dus si spray-uri de corp va plac? :)

20 comentarii:

eu am setul de la Avon dar cu vanilie, eu sunt moarta dupa vanilie:) In perioada verii nu le-am folosit ( am zis ca e prea cald pentru mirosul lor puternic ) , dar acum ca a venit vremea rece e timpul lor.

Si mie imi plac produsele care au in compozitie rodia :)) L-am folosit si eu la un moment dat pe acesta. Spray de corp nu folosesc deloc. De la Avon am in acest moment gelul de dus Skin So Soft cu ulei de argan. Deci din alta gama. Si altele de la Cien din Lidl si Balea din DM.

Le-am avut si eu si mi-au placut insa nu pot sa zic ca le-as mai cumpara, sunt vesnic in cautare de noi arome :))

Eu am avut sprayul cu caise si unt de shea. Miros placut, dar o sa vreau sa incerc si alte sortimente :D

de cate ori prind pagina parfumata ma gandesc ca-mi place aroma, dar niciodata nu le cumpar :)).

am incercat mai multe spray-uri de la ei, pacat ca nu persista mirosul

http://gya-make-up.blogspot.ro

Am avut si eu acelasi spray de corp si vara aceasta mi-am luat unul de pepene, din pacate asa este, mirosul nu persista foarte mult, dar miros atat de bineeeee :X

Cel cu pepene rosu miroase divin! Il recomand, la fel ca si cel cu violete si lychee.

Nu l-am incercat pe cel cu vanilie, dar mirosul celui cu rodie mi se pare tare placut. Spray-ul de corp e perfect pentru vara, racoritor :)
Te pup!

N-am stiut ca si tu esti cu rodia ;;)

Pupici!

Daaa, si mie imi place sa incerc noi arome, dar acestea cred ca trebuie sa le recumpar, plus gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher :)))

Eu l-am incercat doar pe aceasta cu rodie si mango, dar imi doresc si alte sortimente :)

Cred ca a trecut cel putin un an pana sa ma hotarasc ca trebuie sa fie ale mele, desi mi-au placut din prima clipa cand le-am mirosit in brosura :)

Da, pacat ca nu persista :(

Vaaai, si eu il vreau pe cel cu pepeneeee :X:X

La cel cu pepene visez de ceva vreme, odata si odata va fi al meu :)))

Spray-ul cu rodie si cel cu zmeura sunt cele mai bune de la ei.Cel cu pepene,cum zicea Cornelia dupa un timp incepe sa miroasa a alcool,un miros persistent.
http://lifeontheheels.blogspot.com
Good job cu blogul.

Pe mine ma tenteaza tare mult cel cu pepene :(

pe acesta nu il am dar ceva ma oprit sa il cumpar ,acum ca miai trezit simturile il vreau urgent sper sa prind vreo oferta .

Trimiteți un comentariu